Monday, 12 March 2012

wishlist birthday present

pagi yang indah ini..
tersenyum sendiri...
amboi naqib..melalut yea ko pagi2 nie...well..hari ni aku bgn awl kowt..pas subuh x tdo blk??rajin kan???boleh ceter la kn sbb esk ko ad final exam...kimia gituh..teruja! teruja..!hahahaah..sengal!aku pn x tau la knpa tetiba aku nk updated entry pasal wishlist ni sdgkn birthday aku lama lagi kowt..heheheh..eh..lantak la...blog aq kowt..heheheh

#1<-- DSLR nikon D7000


bkn demand..tapi aqda lme mngidam bnda ini..



#2 <-- jam tangan Roxy atau Guess!

  yang aku nk 2 xde plak gambar dier..hehehehe...

# 3<--- Platinum SEt!

 aq nk set tapi dia kuar cincin je..pong boleh la..heheeh


#4<--- Car

 or this one   


aq mmg suka warna merah and aq mnt ngn keta honda ni...honda Civic or City...best giler klo dapat...


#4<--- House



Tu la wishlist birthday aq y aku nak sgt..tapi aq bkn nk owg hadiahkn kat aq..tapi aku nk hadiahkan kat dri aq yang tersayang ni..nk tggu orang bg??mmg x la..mama mungkin hadiahkan aku ruman n kereta..hehehheheh..jgn jelez ok..hehehhehehe..


till next,
nurulnaqibahabdulrazak


No comments:

Post a Comment