Saturday, 10 March 2012

AKU MAHU....

Dikala hujan petang yang renyai2 kat kampus pilah aq ni...aq sdg study and bejuang utk abskn sgala chpter utk Organic Chemistry!! tgh2 syok blaja reactioan and segala mcm mechanism yang ad kat alkene , alkane and alkyne ni..tetiba perut aq plak mngeluarkan bunyi2 lagu ala2 vokal Ning Baizura gituh!! cis ko perut..tyme2 ni la ko nk lapar kn...disaat duit tgh kering sbb salah badget..mcm2 la aq nk tau!!!!


1) aq mahu dominos pizza  extra cheese pliz! tolong la turun dri langit..skali je...hukhukhuk

 
xblh besar lagi kan pic ni!!!aarrgghh!lapar tau!

2) aku mahu ini juga!lagsanese dri secret receipe..nk beef yea...<--- ko badget order kat spe naqib oi???

 sedap la giler!!

3.) klo da mkn lagsanese kat SR 2 msti la nk cCHEESE CAKE dia kn!!aaarrrgghh!!


 aku suka ni dan

 gulp..telan air liur je..

4 last 4 pencuci mulut kn...aq nk nie je..ckup la klo dpt ni...



sumpah best klo dapat mkn bnda ni dan trun dri langit bnnda ni smua..gerenti aq jd pnyambut y terbaek!! DALAM MIMPI LA WOI!!KO PK KAT PILAH NI AD??MMG X LA!!HUKHUKHUK





till next,
nurulnaqibahabdulrazak

2 comments:

  1. waaaa...kuatnye awk makan!
    gudluck exam ea..
    luahkan sume jwpn. jgn jawab dalam hati, jwb atas kertas jwpn ea..luv u sume =)

    ReplyDelete
  2. thanks awk..kuat mkn???mkn itu hobi saya kowt..hheheheheheh

    ReplyDelete