Tuesday, 22 November 2011

sem baru..rumah baru..

salam..hai kawan kawan!!!!!!!!!!!!!!!1

ceh..baget x cited je kn ko temah??ok..saya ngaku saya mmg x updated sgt blog cuti2 nie..why??why??why???sbb aq nk bg suprce!!ahaahhahahaha..sengal..

ok..21/11/11 aq baru daftar..senang ceta baru la msk balik kat uitm..dsbbkn pengurusan yang teramat la tak teratur..aq x dpt kolej..huhuhuhuhuhu....asal aq ckp x teratur n sistematik??sbb y wat rayuan x dpt...y x wat rayuan dapat..pas2 marah owg si pn S******... aq menginap kat satu bik nie...duduk ngn junior..rse mcm msk lawer form balik sbb bilik dia katil double dacker..hahahahaha..aq mstila tdo bawah..aq kn ringan ..tapi ad owg lagi ringan dr aq la..hahahahaahahaha...

semua lengkap dlm ni..juz name it babeh..hahahaahah..1 umah bungalow ni ad 32 owg..means lapn blk la...dia lbh kpd umah pnjg la 8tually..ahahahahaahhaha..aq x ambk pic lagi..len kali la...mama plak sdeh n ngs smalm sbb aq kne jalan kaki agak jauh skit la..keta aq mne??kakak aq pkai ngajar tuisyen...hhuhuhuhuhuhu..kat sni smua kne sndri..smalm makan malam aq maggie je walaupn ad dpur..hahahahahahahaha..

ok la..aq update psl bnda 2 dlu....nnt updated lagi..k..papai..

till next,
DrNaqibahRazak

Thursday, 10 November 2011

balik kampung..

hello...wah..windu like owg gilak ngn blog aq ni..laju kemain jari aq ni duk menari2 kat atas typewriter keyboard ni..hahahhahaha...gatal je tangan nk menaip kat blog y ku merindu umpama lagu Ella ngn Tam spider..hahahahah..pekejadah ni naqib oiii..mengarut suda...anwy..cuti aq masih brbaki kurang dari 2 mnggu je..huhuhuhuhu..xsabar nk ponteng start kelas lagii...awww..hehhehehehe

ok..lagi 2 mggu nk start new sem ni kan..msti la result sem lps da kuar an???yup..mmg da kuar..agak mengecewakan coz pointer aq menurun..tapi mmg salah aq..ngn persediaan yang sgt la last min...tapi syukur gak coz xde paper y mewajipkan aq untuk repeat..alhamdulilah..aq igt physc n math aq ad harapan utk repeat..nsb baek x...hahahhahahaha

ok..hari raya aidiladha ahad lps aq balik lg..wo wo wo balik kampung!!hahahahah..family aq je yang balik sbb saje nk conker kg 2 sowg2..yeay!!best giler...n u knw what??aq blaja parut klapa pkai mesin klpa..hahhahahaha...noob giler kn??owg laen da expert aq bru terkial2..ha!!terial-kial pn ad la 6 bji klapa aq aq abs parut tau..best giler..

kg aq 2 kat n9..rembau..kg 2 da dibaek pulih n sgt chantek..so spe2 nk datang sgt la dialu-alukn..hahahahha...k la..xtau nk ceta ape coz da lme sgt x tlis blog..tulis la sgt kn??type je pon..hahahahaha..k la..see u soon..hahahahahah..bye2..


till next,
DrNaqibah

Sunday, 6 November 2011

love it

Belajarlah BERSYUKUR walau KEKURANGAN
Belajarlah IKHLAS walau TAK RELA
Belajarlah TAAT walau BERAT
Belajarlah MEMAHAMI walau TAK SEHATI
Belajarlah SETIA walau BANYAK GODAAN
Belajarlah MEMBERI walau TAK SEBERAPA
Belajarlah MENGASIHI walau kau DISAKITI
Belajarlah TENANG walau kau sedang GELISAH
Belajarlah PERCAYA walaupun SUSAH
Percaya bahawa Allah SWT masih sanggup menolongmu

Berterima kasihlah pada orang yang telah…
☑ MELUKAI HATI mu kerana dia telah membuat HATIMU KUAT
☑ MEMBOHONGI mu kerana dia membuat HIDUP mu makin BIJAKSANA
☑ MEMBENCI mu kerana dia yang MENGASAH KETEGARAN mu…
☑ Dan MENYAYANGI mu kerana itulah ANUGERAH TERINDAH dalam hidupmu..

Senyumlah andai dirimu dilukai
Senyumlah andai dirimu dilupai
Senyumlah andai dirimu dikhianati
Senyumlah andai dirimu ditindasi
Senyumlah andai dirimu dibebani
Senyumlah andai dirimu disakiti
kerana senyum itu pengubat segalanya