Thursday, 10 November 2011

balik kampung..

hello...wah..windu like owg gilak ngn blog aq ni..laju kemain jari aq ni duk menari2 kat atas typewriter keyboard ni..hahahhahaha...gatal je tangan nk menaip kat blog y ku merindu umpama lagu Ella ngn Tam spider..hahahahah..pekejadah ni naqib oiii..mengarut suda...anwy..cuti aq masih brbaki kurang dari 2 mnggu je..huhuhuhuhu..xsabar nk ponteng start kelas lagii...awww..hehhehehehe

ok..lagi 2 mggu nk start new sem ni kan..msti la result sem lps da kuar an???yup..mmg da kuar..agak mengecewakan coz pointer aq menurun..tapi mmg salah aq..ngn persediaan yang sgt la last min...tapi syukur gak coz xde paper y mewajipkan aq untuk repeat..alhamdulilah..aq igt physc n math aq ad harapan utk repeat..nsb baek x...hahahhahahaha

ok..hari raya aidiladha ahad lps aq balik lg..wo wo wo balik kampung!!hahahahah..family aq je yang balik sbb saje nk conker kg 2 sowg2..yeay!!best giler...n u knw what??aq blaja parut klapa pkai mesin klpa..hahhahahaha...noob giler kn??owg laen da expert aq bru terkial2..ha!!terial-kial pn ad la 6 bji klapa aq aq abs parut tau..best giler..

kg aq 2 kat n9..rembau..kg 2 da dibaek pulih n sgt chantek..so spe2 nk datang sgt la dialu-alukn..hahahahha...k la..xtau nk ceta ape coz da lme sgt x tlis blog..tulis la sgt kn??type je pon..hahahahaha..k la..see u soon..hahahahahah..bye2..


till next,
DrNaqibah

No comments:

Post a Comment