Tuesday, 17 April 2012

...Persona...

Hi guys!!
hari ni 17 april 2012 ryte..ala..bru je masuk 17 aribln sbb bru kul 1208 pagi..
anwy..hari ni hari selasa la kan???
tapi aq nak cerita pasal hari Jumaat lepas..
why??
kowg tau x betapa berkatnyer hari jumaat 2??
kereta mama aq yang ilang dalam rompakan rumah aq 2 mggu lalu dah pun dijumpai..
jumpa kat mana??
kat SEPANG...
mcm mne blh jumpa??
NTAH..POLIS YANG JUMPA..KERETA 2 DOWG NAK WAT KENDERAAN UTK MEROMPAK RUMAH LAEN PLAK..
ad pape yang rosak or hilang??
X..MMG REZEKI MAMA..ALHAMDULLILAH SBB XDE APE PUN HILANG CUMA CERMIN TINGGAP 1 PECAH SBB ORANG SMUA KEJAR PEROMPAK AND LEPAS GERAM SO DOWG PECAHKN CERMIN..
so syukur giler sbb harini smua da sattle...kereta mama pun da blk rumah..
Thnks Allah 4 all of this..
rumah pn smalam mlm da "pagar"..
nothing 2 worry InshaAllah...



till next,
nurulnaqibahrazak

Friday, 13 April 2012

bisness..bisness..dan bisness

SALAM..

KORANG TAU APE ITU E.R.T


YES!! ekonomi rumah tngga..
aq rse aq da wat pilihan yang tepat untuk masa depan aq..
biarla aq rahsiakn ia dlu..

kak Farah Syafiqah..
kak Atikah Shazali..
dan..
Nur Atyrah..
saya amat perlukan pengalaman anda utk 4 bisness yang bakal saya buat..
nnt saya akan bgtau kemudian...

ape2 pon saya kne habiskan diploma nie dlu..
mcm mne ngn impian aq nak jadi seorang doctor???
hurm..aq rse aq kne wat solat istiharah start from now..
aq terasa darah bisness dari family mama aq da mngalir kat aq..
papepon..doakan aq...

mama..
aq pelek...
dia nak aq jadi doctor..
tapi bile aq ckp ngn dia about rancangan aq and impian aq..
dia terus setuju..
about modal smua dia bolh tnggung..
ngn syarat aq harus blaja btol2 and dia snggup bayar smua kursus yang bakal aq ambk nnt...

till next..,
nurulnaqibahabdulrazak