Saturday, 18 June 2011

thanks kawanku..

assalamualaikum...
hukhukhuk..batuk2 aq...da bersawang2 n berabuk2 da aq nyer blog nie...ffuuuhhh...<--aq tipu..


ok..13/6 ari2..kawan ksyangn aq datang!!!happy giler aq..sape??mstila kei..dia datang  dari perak..dia ikt sis dia g malka then dia singgah/stay kat kampus aq smpai ari khamis...dia jadi pendatang haram jap la kan...hahahahha..tapi x byk mse v spent tyme 2gether sbb jadual aq yang agak padat 2 so dia kne stay kat umah aq je..kbtulan iffa ad..so klo aq ad class dia duk o kluar ngn iffa..aq ambk dia kat seremban ari isnin 2..thanks Lia sbb teman aq..abs class kul 4 petang 2 aq pnjm keta kawan aq ambk dia kat seremban..yela..dia kan x prnh datang sni..so kne la ambk...thanks Sai sbb bg pnjm keta...klo x ..aq kne la naek bus g sremban n x tau smpai bila..


smpai je kat sremnbn kul 5.30 tapi kne tggu dia kat sana sbb dia x smpai lagi dri mlaka..lbh kurang kul 6 2 baru dia smpai ...n kami trus rush balik sbb kbtulan malam 2 aq ad class mlm..byngkan betapa p-nt nyer aq ngn lia ari2..smpai kampus kul 7.30...solat n dgn x mandi aq ngn lia g class ctu..superb penat beb...


esk 2 plak aq ad class kul 10..so nk x nk aq kne tggal kn kei kat bilik n petang 2 iffa bawak dia g makn,,thanks 2 iffa coz aq sgt bz ari2..hahhaha...mlm 2 aq bawak kei g makan kat luar..mkn tomyam cmpur..dgng msk merah...ayam kunyit n kailan msk belacan..heheheheh..yummy..


8tually kei nk balik ari rabu..tapi stlah dipjk2..akhrnyer dia balik ari khamis pagi..Thanks GOD sbb dgn tetba je ari rabu petang smua lecture ad meetng n pagi 2 mmg aq xde class langsng...so aq bwk kei g serembn 2...naek bus beb..aq naek bus??mcm x cye je kn??so kitaowg mkn pizza..tgk wyang...mkn scrt recepe...thnks 2 me sbb blinja dri sndri..hahahahah..kei..thanks 4 the eyeliner..hahahah..aq pau kei smpai rm60..da la smua byrn teksi dia byr kn..hahahahahnk wat mcm mne..saya studnt.,.x byk duit..hahhah


sampai j e kampus..aq mcm nk pngsn je..pnt giler...balik..salin bju n tdo..hahahhaah...aq blikn bdk2 nie big apple donat n 4 lia aq blikn scret recepe...hehhehehehe....2 je kowt...


n smalam.hari jumaat kn??aq ngn junior aq..fara g mkn kat melang sbb bdk 2 nk mkn tomyam..so mkn kat situ n jaln kaki g psr mlm sbb nk bli aiskrim goncang..kowg tau x 2 ais krim pe??harga dia 50sen je..dia  ad jual kat psr mlm y letak kat lidi 2..bkn ais krim potong aw..hehehehheeh..k la...pnjg tol ceta aq nie..hheheheheh..bye2..

No comments:

Post a Comment