Sunday, 26 June 2011

saya seronok sgt2..

assalamualaikum...


hehehehheehhe..pagi2 lagi da gelak an...pagi l;a sangat....ok..aq nk ceta skit pe yang da jadi smalam...double date???bkn ok..juz frenz memandangkn smua owg dah ad yang punya..heehheheh..smalam spatutnyer ad ceramah utk budak2 part 3 mcm kami nie...so pagi2 sab2 dalam kul 8 2 aq dah gerak ngn lia g bilik seminar sbb ceramah kami katr situ...tapi xde sape tau rancangan kami selepas 2..heheheheheh


ceramah yang bermula pukul 8 dan sepatutnyer berakhir kul 1 tiba2 abs dalm kul 11 pg mcm 2..tajuk ceramah ialah KEPIMPINAN DALAM ORGANISASI..si lia ni dah naek muak ngn tajuk 2 sbb dia ambk koko pasal kepimpinan..aq je volly ball..heheheeh.,.so dia wat ,math dia..n aq??mengarut sowg2 n maen hp..teruknyer prangai kn???maaf cik nasir..saya ngntuk sgt...hehehehe


pas2 dalm kul 11 spatutnyer ceramah 2 smbunk balik tapi aq ngn lkia da sign siap2 utk attndent ke2 after ths n kami balik ke bilik utk bersiap!!!yeah!!bersiap utk kuar ke seremban...heheheheheh..yela..tetba aq rse mcm da lme x tgk wayang...aq pn dcde nk ikt lia..tapi kali ni kami untung sikit sbb kami x naek bus utk ke semban n aq x drive pn..guess what??ad kawan baru aku aka clasmate lame lia..dowg y bawak keta n bawak kami g semban 2...his name is arif n azri....we call arif dato sbb lia kate dia dato aq(tiru maria elena pgil bf dia dato)hahahahhaha..sengal..mula2 aq sgn gak la..sbb dia jgk pernh antakan kitaowg kat kolej tyme ujan ari2..start frm tht la knl dia...


tapi cara pndgn dia dai mcm syok kat lia..hahahahha...ok2...kami gerak dalam kul 12 mcm 2 la..aq byr duit mnyk kat dowg n kami g sembn 2..sampai2 je kitaowg trus g mcD..but b4 tht..aq g bank in duit 4 my new cntxt  lenz!!hehehhehhehe..total is rm140..skali ngn kawan aq nyer la...ok..kat mcD aq mkn GCB 4 my lunch..yummy sgt2..cdap...n dowg mamat 2 mncari nasi yea kawan2..klo da laki 2 laki jgk..but dato still maintain x mkn nasi..dia mkn sizzling me je..diet ke dato??hahahhahaha


pas2 kitaowg tgk movie 321 cinta..hahhahahaha..lawak la..8tually x de ceta bez pn kat wayng 2..sbb kami tgk ceta 2 even dato da tgk pn ceta 2...sgt klakar ok..8tually aq x biasa sgt kuar ngn lelaki yang bkn bf aq sbb ngn bf aq pn aq x kuar..hahahahhaaha..ok..mula2 rse sgt x slelsa sbb slalu klo kuar ngn kawan lagi..kami akn split tapi mamamt2 ni takut sgt kami ilang ..so dowg ikt je kat mne kami g n tyme dowg maen pool after tgk wayang..barulah aq ngn lia bebas skit jaln2..fuh...thnks dato ngn layang kakmu ber2 tapi saya sblum slelsa....


pas2 aq ngn lia melantak lagu kat karoke jambn..murah meh...1 lagu rm1..hahahahaha..mamat2 2 maen pool la kn...pas2 tgk syok2 nyanyi si dato ni nk msk jgk kat bilik karoke y smpi 2..hahhahhaha...nk dgr lia nyani la 2..hahahahaha...mmg sore lia sdap..lpe plak puji dia smalm..hehheheheh..ad gak la doto berduet ng  dia..lagu dunia batinku..pewet..haahhahaha...klo cik abg tau ni lia..bertmbh majuk dia..hahahhahaha


ok..da penat karoke 10 lagu..kami decide balik..n tyme balik ni la mmg x boleh blah ble si drver,dato',boleh salah jalan..dia ambk lorong g kl..pe lagi..kami kne patah balik g nilai n ikut lekas utk balik..huhuhhuhu..tyme 2 kul 8.30...1 bnda y sgt aq kagum ngn mamat berdua ni ialah..solat mmg dowg jaga...tiap kli masuk wk2 solt..dowg remind us utk brnti solat dlu...so..kami bernti kat RNR serembn n solat..tyme 2 jgk lia ilang cincin ksygn dia....so..si dato 2 memujuk lia la..dia kata nnt kita g melaka n bli lagi ok??hahahahaha..so sweet..untung aq dapat g mlaka after this..hahahahahah


malam 2 b4 smpai kampus..kami brnti makan kat melang...aq blnja dowg mkn..yela..dowg penat drve kn layan ak n lia ni..so aq blnja la dowg..si dato mkn kuey tiaw kung fu,azri mkn nasi bujang 2 n aq n lia mkn nasi,tomyam,kngkung n dging msk merah..da kyg kami pn balik..hahahahha..sgt seronk n penat...dowg sgt klakar n friendly...x rugi pn kuar ngn dowg..


n one mre thing..aq dapat kawan baru...aq pnggil dia KDa..aq x nk ceta psl dia skunk..myb nx tyme...n aq blikn adiah kfc utk angah sbb birthday dia...hehehehehheheh


p/s:pagi ni bangun kul 10..zaza romate aq bgn kul 12..sgt smart


p/s:thnks dhameera coz follow saya

No comments:

Post a Comment