Thursday, 9 June 2011

dah mule bz..

assalamualaikum...

penat giler arinie...pagi tadi after subuh aq tdo balik n bgn kul 10..sbb aq xde class pg..class ptg je..strt kul 2...nk djadikn ceta..si Lia ni ajak aq g admin sbb nk satlekn about sijil dekan y x dapat lagi dari sem 1 n about MPP nyer prob..tau x..dari 2 kerja jadi bnyk giler kerja...

first kitaowg x tau yang lab chem da strt ari isni lepas...kan aq ngn lia cuti isnin 2 sbb igt lecture baru cde lagi..OMJ..dowg da nk siap lab da..tapi kami lab manual pn xde lagi..bak kate Lia..kami dianank tirikan..huhuhu..sdeh giler bnyi..yela..kami kan cmpur2 class depends on lecture kan???so class rep still confused   ad bape owg dalam klas dia n kami ni class pe sbnrnyer...so dsbbkn cdtg lab ari isnin 2..kami dgn usaha sndri kne la cri clss yang blum wat xperimnt...so kami kne jpoin class 2 n wat xperimnt...so..esk hari khamis..kami decide msk class lame..F1..wat xperimnt ngn dowg...huhuhuhuhu..

dsbbkn xperimnt yang terbengkalai nie..kami igt nk cari lecture 2 n nk gtau dia y kami wat xperimnt kat class laen.,.tau x??nk cari dia kat admin 2 kne g bilik konseling..1jam lbh kat admin..aq ng  Lia x jmp e mne blk konseling..giler penat la..kitaowg smpai skip class bel sbb pnt sgt...balik dalam kul 12.45 sbb kul 2 ad class ag..bapak penat la..

tai pn aq da skt kpala sgt2..yela..da lame x kn pns an??tetba kne..2 yang mengila sakit 2...kat pilah ni makin lame makin pans plak..malam aq slalu ssh nk tdo sbb pns n x slesa..tht y aq slalu bgn lambt n ngantuk..sdehnyer,...

ha..tadi aq ngn zara ubah meja study..yela..kami x slesa n kdudukan lame 2 ggu owg nk jalan...heheheheheh..hurm..esk class strt kul 8 pg n aq still xdo lagi wlupn nk dkt kul 1 dah...k la..xde bnda sgt..sgt sdeh bile lab mnual pn kne photostate sndiri...huhuhuhuh..k..bye...

No comments:

Post a Comment