Monday, 11 April 2011

kantoi~~~~

Assalamualaikum..
x jawab dosa..jawab dia comey..


adui...aq ad bawak ceta panas ni..baru satu jam y lalu ceta ni jadi..ad seorang budak nie..dia ad tst biology arinie...stlah baca bku n wat smua past year paper..dengn confident nyer dia jawab soklan 2..tetiba..di soalan bhgian B..num 3 klo x silap la..soalan mnx tulis trnslation n transcribtion of protein synthesis..mak ai..dalam bnyk2 chapter..y nie je dia kuarang focus..


den ape jadi???mle la dia pndg kiri dan kanan..tetiba owg sblh kanan..kiri..n depan pn duk tnye2 soklan..biasa la tst..msti ad sesi menjelng2 kn...kata blh pngd2..jgn pngang2..so dia pngd la..xde plak dia pngnag paper sape2..hehehehe


nk dijadikan ceta..tgh2 sesi 2..dalam 15 min lagi tst nak abs..tetiba owg sblh kanan dia tnye..ape start n stop codon utk transcription...dia pn jawab la..activator kowt..tapi owg sblh 2  xdgr..so dia pn ckp kuat ckt..last2....jeng8..suara dikesan!!ad owg cube meniru!!God..dia dah rse mcm nk kantoi..tapi dia cover..kawan dia pn cover..ok..mase mnjawab da tamat!!..dia pn anta je..kuar je bilik..kawan dia tnye.."wey,tadi miss ltk paper ko kat ats k bawah?"dia pn jwb."bawah..nape??""kantoi dowh..dia tau kita bncg sbb 2 paper ko ngn aq je kat bawah!!""kawan dia ckp..pe lagi??cuak la..


kawan dia ngis kowt..ok..yg dowg tiru cume activator..tapi kbetulan ad jawapan mereka y sama n bnda 2 salah....nmpk sgt mcm meniru..ad lg..ad satu jwpan dia tulis mcm nie..peptide chain..polypeptide chain..tapi kawan dia jwb mmg polypeptide chain..kawan dia plak jawab utk sok lan laen..DNA initiator..activator..dia plak mmg wat jwpn 2..smua bnda ni kne letak dalam column tau x??so mmg nmpk la mcm mereka tiru..huhuhuhu..sdgkn hakikatnyer mereka cme tiru 1 je..iaitu activator!!huhuhuhuhuhuhuhu


pe nk wat..kawan dia da nangs da..y dia trus makn kek coklat sbb tnsion pk bnda alah 2..last2 mereka Redha je..kawann dia da takut dah mnghadapi mse2 akn datang..tgk mke miss 2 pn da takut...


rse nk g mngaku je kat dpn lecture 2...tapi kawan dia tgh mara..tkt plak nnt kuar smua rhsia..yelah..ad je owg laen y slamat tiru..kat phone..kat bku..smua lps la..tapi mreka cool je sbb..alah..student..lek la..bile lg nk tiru..tyme kat u je la..hehehehe..nk tau sape owg 2????




ni la aq..huhuhuhu
syum2 dia pn nangs jugak tadi..sabr k nina..kita same2 kne..huhuhu
 p/s:mmg pasni aq Tobat x nak bg owg tiru n aq meniru owg..Ya Allah..slamatkn la kami..huhuhuhu


No comments:

Post a Comment