Monday, 18 April 2011

dunia ni x adil..

assalmualaikum...
xjawab dosa..jawab comel..
saya mesti kuat!!!


da lame x mlawat blog kesayangan ni..bkn malas..tapi x au mcm mne nk luah ngn kata2 ttg perasaan aq smggu dunia ni...


aq confuse either dunia ni x adil or owg2 ni y x adil...oh beb..mcm2 jadi kat aq ths week..korg nk tau..cerita ttg mnah y ego 2 berlanjutan hngga kini..n lagi memudaratkan bila satu rumah berjangkit untuk memulaukan aq..nth ..aq y terasa o bnda 2 bnr2 terjadi...


u knw wht..satu malam 2 aq dah x thn n cerita smua kat mama..yela..orng tgh mara..wht do u expect??nk puji2 ke??mmg x la kan??mmg aq maki abs dia kat mak aq..yela..mama aq..ske aty aq la nk ceta pe??kowg xde mak ke??ad kn??so akn mmg share evythng ngn mama aq...biar la aq nk ckp pe pun..trasa pahal??!!...tetiba..dia bgn..rupa2 dia duk dpn pn2 je..mne aq prasan..da ttp lambu..agaknya tuhan nk tnjk..yela..aq duk memendam rse..tggu mse nk luah je...


n korg nk tau pe jadi???aq pn xtau sgt..tapi i guess ydia gtau kat owg umah 2 aq tersa ngn bdk2 rmah 2 n aq ckp pe ngn mama..smua dia bgtau..mcm sebar propagandar der..pe lagi..esk 2 mmg kes aq kne pulau la...smua x tgur aq...lantak la..aq yakin...Tuhan ad..Allah sayang aq..sbb aq sabar..myb...orang y teranaya slalu dlindungi...


knpa la dia ssh sgt mnx maaf ats pe y dia wat??kan slah dia???ego sgt!!lantak la..aq berserah je..aq da mnx maaf kat fb..bg aq owg mcm 2 x perlu nk minx maaf sgt kowt sbb dia pn x rti nk mnx maaf..psl dia abs smua owg tggung dosa sbb dendam kat aq..wahai hanisah khamis...smoga ko puas aty..


ths week mggu exam...next week aq.balik..yeah..pe lagi..lpekan smua..smoga aq x dapat satu rumah ngn mereka lagi..ckupla stahun bersama mereka..n aq da ckup knl ngn pragai msng2..


2 all of my housemate..aq doakan korg..n kpada owg y x pernh snng ngn khadiran aq..thans la erk???n igtla..x smua owg sng ngn kehadiran kau...jgn la rse diri 2 baek sgt...n to myselt..jadikan ini ikhtibar n jgn wat bnda y sma kat owg laen..biar owg wat kita..kita jgn balas...percaya Tuhan ad k...naqib...i knw u cn do this..harungi nyer ok..tabah..lagi 2 mggu je...


kepada my fren y sntiasa ad dsamping aq ssh n senang..sedih n gmbira..thnaks sgt..kowg wat aq rse happy tnpa sepi walaupn bdk rumah aq sndiri pulaukn aq...thnks korg..May God Bless u all..


2 mama..ths sem adk janji adk akn dapatkan dekan 2 okey...thnks 4 evythg mama..







No comments:

Post a Comment