Wednesday, 19 October 2011

SUNWAY PYRAMID!

Salam semua..


AL-FATIHAH...ok..firstly kita sdekahkn Al Fatihah ni pada arwah atuk saudara aq yang baru je mnggal last week..hari Rabu..sakit tua..dia meninggal malam after maghrib mcm 2..mama aq paling sedeh sbb dia da xde sape2 da..i mean her family la..coz after her parents..atuk aq y jaga mama aq..den atuk 2 pn da meninggal.so mama of coz la sedeh kn???aq??xde air mata yang mampu keluar..kering da air mata aq ni..aq da lama tetapkan dalam aty aq ni people come n go..so kita yang ad mestila kne teruskn hidukn.....semoga atuk berada dalam golongan orang2 yang diberi rahman n tenang dialam sana..amin...


___________________________________________________________




OK..


Nw new chapter ok..hehehehe..ni ha..akak nk ceta sikit kat kau ni jah..aritu..15 aribln 11<-- x blh pendek lagi kn aq tulis??...i ngn member..ala..Kda..ko x knl lagi ke jah...kawan berjalan aq..sape lagi klo bkn si Kda anak tengku fesal 2??hahahhaha..ok..I ngn Kda serta Akmal bdk ex MRSM beserta awek dia g Sunway Pyramid!!..Waahh...Naqib g jumpa bdk MRSM dia la..da bke aty ke??MMG x ok aq nk BUka aty..knpa erk aq blh jumpa ngn Mal??mayb sbb Mal baek ngn aq kowt n aq blh declair yang dia faham aq...n dia jugak x tau sejarah aq sgt kat MRSM 2..sbb 2 aq brani kuar ngn dia ..n awek dia ok..nana.


Kau tau senah..mle2 aq nie yer2 je ngn si Kda ni nk g maen ice skate..skali Mal ni budget dia kureng sehh...hahahaha..so kami yang memahami ni g la cancel bnda 2..so cdg nk maen bowling la ni..sudahnyer..MMG X LA KN???hahahhaha..sampai je kami bli tket wayang ceta REAL STEEL..mmg kelas kau jah ceta 2..superb best la bg aq..


wayang2 start dalm kul 4.30 petang..aq da terpacak kat situ dalam kul 12..hahahhaha..mmg awl kn??xcited sehh...so aq pn ngn kda jalan2 la...mal??mmg x la kco owang dating..even dowg ckp x pe..aq memahami ok??hahhaha..so aq ngn kda..<-- berdua je sbb xde bf..waaa...g try maen  archery..kowg tau x pejadah 2??xtau mmg loser la kau senah..hahahha..kitaowg maen asal cpat absje sbb bow(betol ke aq eja)hahaha 2 berat n kami mmg x dapat nk score..hahahha


pas2 g mngahabiskn duit kat Popular..aq bli bku hlovate sampai 3..pjam mata je aq bli..hahahhha..mnt pnyer pasal harga blakang kira la der..aq mmg mnt kat si Hlovate ni se..semua bku aq da abs bce..tggal gurindam jiwa n pelangi je x bli lagi..hahahahaahha..pas2 abskn duit lagi kat kdai Juice Work..hahahhahah..owg bli air buah RM3 je..aq ngn kda bli kat kdai 2 RM12..hahahhahah..KELLLAAAAAAAAAASSSSSSSSSS kau Naqib..aq mmg berlagak skit ble msk shopping complex mcm 2..hahahhaha..blh ceta la tgh ad duit an??hahahahha


ps2 kami jalan2 n nmpk Tutti Fruiti..yeay!!! pe lagi...mentekedarah la smpai RM20..AGAIN!! pjam mata je ok..rm20 4 ice cream only..kata kaya..hahahahhaha..dah kayap aq nie..hahahahha..jaln2 lagi n jmpe Hot & Roll..kowg tau x 2 pe??bkn muzik yea kawan2 tapi 2 mkanan..aq ambk chcken n cheese prata..n kda ambk pzza beef..yummy2 seh..hahahahahha..kowg nmpk x betapa kami g sunway 2 hnya utk mkn..hahahahahahah


ok2..last2 tmpat kami mkn b4 msk wayang...SR la sehh...pe lagi..hahahah..tapi kan after makan kat SR 2 aq jmpe Nasuha..aq x nk tgur tapi dia tgur..yela..dia kn rapat ngn ex BFF aq..aq mcm x nk jmpe sape2 y berkaitan ngn ex bff aq..tapi da jmpe dia..mak dia n kakak dia layan aq baek giler...so aq layan la dowg blk..x bek wat owg kn??after tht mmg mod aq kurang nak ad la kn..nsb bek kda ad wat lawak n movie pn best giler..ckp banyak pn x gune sehh..check it ou t pic yok...







chicken n cheese..wee

ni la Hot n Roll...yummy giler ok!1

sunway pyramids!!nk cari perking x seindah tempat 2 ok!!heheheh

part of Hlovate nyer novel...sgt best!!

novels again!!

best movie..some part of REAL STEEL!

KIWI TWIST JD PILIHAN AQ....

tgk je la y mampu...hahahahha




Kda badget reti maen..hahahaha

ni la hasilnyer..hebatkn??aq numb 8 Kda 9..hahahah

mimpi la jadi cam ni..hahahahah

ni la tempat 2..lavel 3 kowt..hahahaha

sangat berbalaoi..superb sdap yogurt

jus rm12..hahahha

Sister Popia..superb sdap..kda punyer

kat SR..pe ntah nme bnda alah ni..hahaha




ok la..2 je kowt utk mase skunk..happy giler kuar ari2..2 la hari first aq kuar enjoy2 after aq cuti..n nw..ahem2..aq jadi cikgu guru tuisyn nw...ajar darjah 5 n 4..math n sains..whaa...hebat kau senah..hahahahhaah..ok till next..naqib..

No comments:

Post a Comment