Monday, 30 May 2011

kuliah oh kuliah

assalumualaikum....hehehhehehe


ok..hari ni hari first g kuliah..seperti yang dijangkakan..aq mmg xde class arinie..n then aq ngn lia decide nk tkr2 class...pilih lecture la kn???bkn ape..aq mnt giler ngn cara pengajaran madam allina ble dia mngajar..so kami pn tnye la dia ajar class ape n decide utk ikut dia...hehehehe..dia mngajar class E n kitowg register nw kat class D..so bercampur aduk la..math plak..si lia nie dia kjr miss nadia..n lps pening klpa..kitaowg pn ambk 2 class...D n E..hehehe..papepn hari jumaat klas kitaowh abs kul 5..so sad kn???huhuhuhuhuhhu..


ok..habis je isu jadual yang berakhr jam 4 ptg tadi..aq pn tdo ptg..heheheheh..walaupn Grandpa aq kata x elok tdo petang kn???8tually aq ad ckit windu kat bgunan lama n bdk2 SM4..windu sgt2..tapi aq xnk kenang dah..aq nak mula idup baru ngn adik2 aq yang baek2 nie..so nice..aq ske ng  dowg(wat mse ni ok lagi)..sopan je...


aq try nak igt name dowg lagi la..fara..ieka..izzaty..jue..syakira..hidayu..yeay!!!aq igt suda nme2 dowg..hahahaha..ok..mlm ni aq perjumpaan ngn PPP..PPP 2 mcm warden yang jaga kami kat blog nie la..iaitu cik anim..hopefully evrythng is ok...


owh yea..kan aq msk klas E kn??8tually kat class 2 ad iffa...owg yg aq pernh ckp x nk try 2 rapat ngn dia..aq akui..aq kn owg islam..x baek la kn ptskn silaturahim..so y nt aq kawan je ngn dia kn...x rugi pape pn..aq try jd kuat...owh yea..mama aq skunk nie tgh sdap2 bercuti di melaka..hahahaha..nk wat mcm mne kn??aq kn blajar..kne tnggal..huhuhuhu..sdeh seh...hahahahah..k la..2 je kowt aq nk ceta utk ari nie..nothing much 2 say kowt....hehehehehe..owh yea..tadi saya chating ngn gf sumone y pernh ad kat ayt sya..giler hipokrit aq..seus..aq sdeh..lagi2 nk birthday dia..HEI!!ZARA!!MNE NK LETAK MR.WORKACHOLIC 2???hahhahhaha..ok2...saya syg mr.workacholic saya..sgt2..hahahahah...gatal nie...hahha..nk kne ikat kat tiang elektrik je..hahahaha


p/s..hey junior..pliz cal me kak zara ok..hahahhahahaha



No comments:

Post a Comment