Monday, 27 February 2012

aku rindu ini budak!!!

Salam semua..

yeah..aq x tau tetiba aq blh rindu tahap gaban kat budak sowg ni..8tually aq bkn la her really2 bestfwen sbb dia ad best fwen laen,..tapi aq yang anggap dia my bestfwen,.knl da lme..dia ni BWP kat MRSM aq dlu..aq knl gitu2 je asalnyer...than nk SPM mcm 2 la..bru dia dtg dlm hidup aq..8tually aq kowt y datang dlm idup dia..hehehehe..aq mcm sng kawan ngn dia.. x sampai semnggu knl dia..da blh borak2 same..wat kje sama2..n tdo sme2..aww..hahahhahha..jgn nk merepek erk uolls..seriously..she is vry nice person..mak dia pn soft spoken kowt..ok..aq knl dia ending 2009..nk dkt SPM la..dia dtg tyme aq sdeh..n aq hargai giler..aq wake up blk ngn smngat y dia bg..n dia satu2 nyer kawan aq n kawan pertama aq y prnh tdo n dtg umah aq..even kwn baek aq b4 ni pn x pernh..aq pn pernh stay kat umah dia..well..Allah 2 maha adil n dia maha bijaksana..dia aturkan smua ni..ok..nw aq windu dia sgt2 sbb dia sangat la bz ngn degree dia n program dia...Biasala..bdk dekan,..n x pernh x dekan..hahahahah..im so proud of her kowt!!


this is anis adilah

dia je kwn y aq pernh tgkap pic ber2..i mean my bff


ape yang membuatakn aq tetba teringat kat dioa stelah bertahun jgk la x contct smpai dia lpe nme pnh aq..well..aq je anggap dia bff aq kn..heheheheh..8tually ad sowg hsmate aq y mke n cara ckp iras dia..cara pembawakan dri smua mcm sme!!oh no!! mmg aq windu dia ke hapa??ok..smpai sni je kowt..tkot bndak 2 kembg sbb aq puji2 dia..

till next,
nurulnaqibahabdulrazak






No comments:

Post a Comment