Wednesday, 30 March 2011

contxt lenz nyer ceta...

aloha..hehehehhee
assalamualaikum....

ok..arinie aq nk ceta knpa aq letak nme blog aq budak cntxtlenz...bg kawan2 aq kat sini doawg tau la..aq mmg hari2 akan g kolas dgn contxtlenz2 aq 2...8tually aq da start pakai bnda alah ni dari form2 lgi..tyme 2 aq rse aq sowg je kat sek 2 yang berani pkai...mak aq pn pening2 je pk kbraniaan aq  utk pkai bnda alah nie..ramai y tnye..x skit ke??x rse mcm ad bnda ke?selesa ke??aq nk je ckp y not kowg cbe je??hehehhehe..tapi dsbbkan aq ni sgt bersopan sntun(baget2 je)hahahha..aq pn jawab la...x la..x skit pn..bkn nk cucuk mata...rase bnda pe?xde bnda pun...selelsa ke??selesa la jgk dari pkai spec 2..ehheehehhehe..8tually..sgt besh bila pkai cntct lenz nie..ramai gak kawan2 aq yang da terpengaruh ngn aq...bolh ttp kilang wat cermin mata tau x??hehehhehheeh..tyme sek2 dulu aq bli yang colourlss je la..sbb murahj...RM20 sepapsang..heheheh..bila dapat duit raya..baru beli yang warna2 sbb arga dia RM70 spasang..bila aq pkai yg warna2 tue jgn ckp la..smua tnye...ko nmpk smua biru ke (klo pkai y biru nyer)?baget la beb..klo mcm 2..xde la owg bermnt nk bli y warna...yang brwrna 2 still korg akan nmpk pokok warna ijau..langit biru..awn putih...xde beza pn..bezanya adalah kowg akn tambah chantek..mcm saya la..hehehehheh...bila msk universiti ni..aq x men la paki y colourlss2 nie..heheheheh..duit da bnyk ckit la katakn..2 y bli warna2...ni adalh koleksi cntxtlens y aq ad skunk...nk tgk???

ni warna kelabu..
warna ni klo aq pkai g clss smua orang akn toleh kat aq 2 kli..pelik sgt ke??hehhehe..mmg pn..mcm vampire kowt kakak aq ckp la..

ni biru...warna ni bget2 mcm aq pan asian la..berbekalkan kulit y agak putih..xde la nmpk weird sgt klo aq pkai biru...

purple ni aq ambk sbb aq da ad smua warna...so purple je aq x prnh try ag...ad corak petak2..chantek..


aq suke bli yng diameter dia bsr..so blh la nmpk mcm mata sepet aq ni baget besar kan??heheheheh..smua ni aq bli on9..sgt murah kowt..sepasang baru RM35...b4 ni aq pkai warna mcm2 warna tapi aq x pernah bli warna brown sbb mata aq mmg da warna 2,.....heheheheheh...so kepada korg..cuba la pkai..pkai skali mmg slamanya kowg nk pkai sbb sgt selesa..lagi2 bg kowg y suka pkai shawl mcm aq...klo pkai spec 2 nmpk mcm kureng cun je..hehehheeheh..aq ari2 je tido pkai bnda alah nie..bkn tida mlm ok..tido stakat 2-3 jam 2 blh la..klo kowg nk buta..blh la bwk tdo mlm..heheheheh...ok la..pnt sudah aq merapu2..bye2..


p/s:aq ske lelaki pkai spec...
p/s: model dlm pic ni bkn aq ok...
p/s:owg y pkai cntxt lens adalah owg y rajin...kowg tau knpa kan??sbb aq pkai..hehehheh

1 comment:

  1. saya pkai colourless. (: tp, saya pkai je spek dgan shawl.. x kesah ah cun ke tak, x de org minat pun. (:

    ReplyDelete